Slagkracht verbeteren

Slagkracht verbeteren !

Slagkracht verbeteren?

Uit persoonlijke ervaring weet ik dat het goed is regelmatig een spiegel voor gehouden te krijgen hoe je nu functioneert.

Je bent druk bezig met tal van activiteiten, je let scherp op je effectiviteit en en je vorderingen en dan loop je wel eens tegen een onverwachte muur op.  je medewerkers reageren anders dan je dacht  en er ontstaat weerstand. Deze reacties komen onverwacht en vaak op een lastig moment.

Of je gaat met een nieuw project aan de gang en je twijfelt of je mensen daar wel de juiste competenties in huis hebben om het project tot een succes te maken.

Voor mij was de kennismaking met Discover het een verrassing. Ik heb veel verschillende assements instrumenten gezien, maar hierbij had ik de ervaring dat de uitkomsten van de test mij echt iets opleverden.

Inzicht in mijn basisgedrag, mijn drijfveren , mijn manier om met zaken om te gaan. In een heldere rapportage zal ik mezelf weerspiegelt . Met mijn sterke kanten en mijn uitdagingen.

Nu jaren verder gebruik ik graag Discover als instrument om mensen een objectieve spiegel voor te houden.  De verbazing en het enthousiasme waarmee reageren in een discovergesprek werkt aanstekelijk.

Dit zie ik ook bij teams. Een teamplaatje geeft zoveel informatie , begrip en kansen. En het bespreken hiervan , zo leert de ervaring , geeft heel veel positieve energie.

Via de Discover krijg  jezelf als je team meer slagkracht. Wat zijn de talenten, hoe versterken we elkaar en wat doen we met zaken die we missen….

Of te wel als iets niet werkt , stop ermee. Doe je iets goed , doe het meer.. Slagkracht !