Coaching

Coaching:

Werken in een organisatie 2023 vraagt om andere competenties en een andere mindset dan 10 jaar geleden. Verantwoordelijkheid nemen, innovatief denken, collega’s enthousiasmeren, kansen voor groei zien, het zijn vaardigheden die niet vanzelfsprekend aanwezig bij de medewerkers. Gerichte training en coaching brengt uw medewerkers wel op het gewenste niveau.

Verantwoordelijkheid geven

Maar leiding geven vraagt  om een andere mindset en benadering: hoe medewerkers zo motiveren dat er er een cultuur van eigenaarschap ontstaat, hoe coachend te zijn en tegelijkertijd aanspreken, hoe betekenis te geven en hulpbronnen aan te dragen, verantwoordelijk maken en vertrouwen geven ? Training en coaching  zijn niet weg te denken in de ondersteuning van leidinggevenden op midden en hoger nivo van de organisatie om de beoogde doelen te bereiken.

Onze coaching en training spreekt medewerkers en leidinggevende aan op de eigen talenten en kracht. De samenwerking wordt gemakkelijker, het werkplezier neemt toe en de resultaten verbeteren.

Wij hebben veel ervaring in het coachen van zowel individuele medewerkers als teams. Wij verzorgen dit op de werkplek, externe of online.