Talentontwikkeling

Talentontwikkeling

Wij geloven in talenten van medewerkers!

Je talent is simpel. Talent is datgene waar je goed in bent, graag doet en energie oplevert.

Daarom is het belangrijk je eigen talenten te kennen.

Werken aan Talenten Luwte& Storm biedt opdrachtgevers een nieuw instrument om het functioneren van de onderneming een stevige boost te geven.

Het Talentenprofiel!

Van  individuele medewerkers maken wij een volledig talentenprofiel. Dus inclusief gedragsanalyse en management drives. Aan de hand van dit profiel kan de medewerker de eigen potenties en ontwikkeldoelen beter inschatten. Zit ik op de goede plek, kan ik mijn talenten inzetten, waar is mijn kracht en waar heb ik ondersteuning in nodig?

Een individuele analyse geeft een uitgebreide inzicht in de communicatie en actiestijl, de drijfveren en hoe men omgaat met de uitdagingen in werk en leven. Duidelijk wordt waar de kracht zit en wat ontwikkelt moet worden. Zowel de valkuilen als de talenten worden helder.

Een Discover analyse is een bewezen instrument bij loopbaan en carrière vraagstukken, maar ondersteunt ook het herstel na langdurig verzuim.

Het Team profiel!

Is het niet duidelijk waarom het team niet optimaal functioneert, is de samenwerking niet productief of zijn er steeds conflicten? Wij hebben de ervaring dat een Discover teamanalyse een zeer behulpzaam instrument is. Voor ieder wordt inzichtelijk  waar zowel de persoonlijke als de sterke en de uitdagingen van een team zitten. Het team krijgt zicht op  beter functioneren en hoe dit te realiseren.

Wij werken met Discover.

Discover is de meest accurate talentenanalyse en wordt onder de naam innermetrixwereldwijd gebruikt. Discover is wetenschappelijk gevalideerd en betrouwbaar.

Lees voor meer bij Discover talenten analyse