Advies

Simpel?

Uit onderzoek naar wat maakt een organisatie over langere tijd succesvol komt naar voren dat de belangijkste factor de ‘geef’ cultuur is. Mensen die gericht zijn op iets voor een ander te doen, de ander te helpen, waar fouten gezien worden als leren, presteren significant beter en zijn beter in het omgaan met tegenslag.

Medewerkers zijn flexibeler, creatiever, meer oplossingsgericht en werken meer voor het gezamelijke doel. Organisaties worden hier efficiënter en effectiever. Medewerkers binden zich met het bedrijf en zijn minder geneigd te ‘verkassen’

Het lijkt simpel en een waarheid als een koe. Maar om dit in de praktijk te realiseren is er vaak een cultuuromslag nodig, die begint bij directie en management.Het vraagt een inspanning die meerdere jaren beloopt.  

Is hier geen tijd voor ? Ga dan voor de quick wins :

Versterk de aanwezige talenten.

Werk aan persoonlijk eigenaarschap en werken voor het grotere geheel.

Luwte & Storm helpt organisaties hierbij.

Wij helpen u de noodzakelijke stappen in de juiste volgorde te doorlopen om zo snel mogelijk bij de door u gewenste situatie te komen. De investering betaalt zichzelf terug.

Wij beschikken over de expertise en ervaring die nodig zijn om het ontwikkelproces  op een zorgvuldige, efficiënte en succesvolle manier te doorlopen.